Xerrada a Breda

logo guifiTot i que ja un parell de dies tard en deixo constància :)

A Breda (l’alter ego de Ventdelplà) aprofiten el pont de l’1 de Maig per fer una fira d’entitats amb atraccions i parades. En el marc d’aquesta fira d’entitats un company de classe de la universitat em va convidar a parlar o bé de guifi o bé de Softcatalà/programari lliure. Finalment els membres del casal van trobar més interessant que els parlés de guifi i així va ser, dues hores m’hi vaig estar xerrant :D

Tot i que la connexió amb altres nodes de la xarxa està una mica complicat, ja que estan a l’altre banda del Montseny (vist des d’Osona clar) sembla que hi ha prou ganes com per almenys començar a fer xarxa entre els bredencs, que al cap i a la fi és el més important.

Fins i tot em va sorprendre el fet que el primer interés que teninen des del casal era la compartició de dades entre ells, més que no pas la connexió a Internet!

Ara falta que comencin a mirar els perfils de terreny, el material que els farà falta i sobretot a familiaritzar-se amb la pàgina web de guifi.

Si coneixeu ningú de per la zona que pugui estar-hi interessat feu còrrer la veu! Ara és el millor moment per posar-se a fer xarxa, quan la gent està engrescada :)

Una resposta a “Xerrada a Breda”

  1. Ei! molt bé la xerrada a Breda!! a veure si ens acabem d’animar a muntarho! Seria tota una (r)evolució en aquest poble!

Els comentaris estan tancats.