trasllat complet

Finalment ahir vaig tenir temps per acabar de configurar el servidor que hostatja tots els subdominis badall.net (tret d’un parell que se’n van a altres màquines) i en principi tot hauria d’estar funcionant.

Per fi ja tenim el servidor a casa (a Molins de Rei) i menys coses que em queden per treure del pis de Girona on, espero, no haver-hi de tornar més per motius acadèmics en dues setmanes (ja s’acaben les classes i la carrera!!!)

Al final he muntat un servidor de DNS dintre de la pròpia xarxa (amb el marevallós DNSmasq) tot i que a Girona no m’havia calgut, aquí però com que no em deixen entrar al router ADSL he hagut de fer una redirecció de tots els ports a un altre router (el wi-fi) i des d’allà fer la redirecció com toca :)

A veure si torno a escriure més sovint sobre tot plegat una mica.

Una resposta a “trasllat complet”

Els comentaris estan tancats.