exportar la llibreta d’adreces de l’Evolution

Logotip de l'EvolutionLa solució és ben senzilla, tot i que per mi no massa òbvia…

Resulta que m’he canviat de portàtil (més sobre això un altre dia) i evidentment no vull perdre tots els correus i tots els contactes que tenia en el portàtil vell, de manera que utilitzo l’eina de còpia de seguretat de l’Evolution i la importo al portàtil nou, veig tots els correus, sembla que tot estigui bé, però no em troba els contactes …

Copio directament la base de dades de contactes de l’ordinador vell al nou i res, a més que donava un error molt estrany com que no podia accedir al fitxer (tot i que es a ~/.evolution/addressbook/local/system) …

Total que al final resulta que l’eina de còpia de seguretat només deu ser per els correus, per als contactes, per sort!, hi ha una eina per a exportar-ho com a vCard i llavors, ja sí, pots tornar-ho a importar (aparentment) sense cap problema :)

Una resposta a “exportar la llibreta d’adreces de l’Evolution”

Els comentaris estan tancats.