Cares a l’Evolution

Logotip de l'EvolutionUn dels connectors que hi ha a l’Evolution és el “Cares”.

Fins ara no li havia trobat utilitat, però l’altre dia revisant els connectors que tenia activats li vaig donar una re-pensada i resulta que n’és MOLT d’útil.

Si aneu al component de llibreta d’adreces podeu assignar una imatge a un contacte. Un cop fet això els missatges que llegiu d’aquest contacte mostraran la imatge al  costat dels detalls del correu i en el quadre d’entrada d’adreces de correu quan es desplegen els contactes coincidents també surt una miniatura de la imatge. Una imatge val més suposo:

evolution-caresLa gràcia que hi trobo es que com que també tinc activada l’opció de que se m’afegeixin els contactes automàticament quan els escric un correu, de manera que per exemple, si he enviat correus a 5 persones que es diguin Sílvia, quan escric “Sílvia” al quadre d’adreces si només hi he posat la cara per el contacte de la Sílvia puc distinguir fàcilment quins són els seus correus.

5 pensaments quant a “Cares a l’Evolution”

 1. Hola Gil,

  No puc aconseguir-ho :-( . Si que puc assignar una imatge al contacte en la llibreta d’adreces, però no surt en els missatges que llegeixo d’aquest contacte, ni en el quadre d’entrada d’adreces quan es despleguen els contactes coincidents.
  Potser és pel tipus d’imatge o per la mida? o per alguna opció en la configuració? ¿?

  Gràcies per compartir aquest consells

 2. Has activat el connector? Menú «Edita → Connectors» i allà marques la casella de verificació que hi ha al costat de cares

 3. Si, ja estava connectat. Si trobo la solució ho comentaré, si se t’acudeix que potser digues-ho, m’aniré passant.

  Gràcies

Els comentaris estan tancats.