productivitat abans dels examens

logo de la UdGdiria que deu fer uns tres o quatre anys com a molt una companya de pis quan li vaig comentar que el pis estava força brut i que s’hauria de fer una mica de neteja:

tranquil, que aviat hi ha examens

en un primer moment em pensava que era un comentari irònic, ja que en principi un pensa que en època d’examens es precisament quan menys es pensa en la resta de la humanitat i més en els examens, entregar treballs, quedar amb els amics per repassar, etc etc

però no, resulta que era seriosa la reflexió, i tal com vaig poder comprovar al cap d’unes setmanes (quan van arribar els examens) alguns del pis van començar una hiperactivitat netejadora pel pis (l’absència de classes que hi ha durant l’època d’examens els deixava tantes hores lliures que tot el que molestava – com un pis brut – s’utilitzava per a cremar aquest excés d’hores)

diria que també se’m va contagiar la febre netejadora i realment aquells dies feia força goig el pis i diria que des de llavors cada vegada que tinc un examen en els dies/hores anteriors a aquest és quan més coses es fan (vegeu la tirallonga de traduccions que he pujat avui al GNOME, 7 en total), els dos apunts al bloc (contant aquest i poster en caurà algun més), que he aprofitat el matí roba, estendra-la i fa una estona plegar-la i endreçar-la, etc etc

i per acabar de fer una bona reflexió la pregunta seria: a què es deu? és una estratègia del cervell per a intentar obviar que hi ha un exàmen? és el fet de que al ser en una data en concret fa que comencis a pensar que has de buida la llista de ToDo’s?

a algú altre l’hi passa o només passa a Girona/UdG?

2 pensaments quant a “productivitat abans dels examens”

Els comentaris estan tancats.