planeta guifi.net!

Ahir vaig instal·lar un planeta per a guifi.net: http://planet.guifi.net1

El concepte de planeta és molt senzill, és una pàgina web que recull continguts a partir de diverses fonts RSS i les mostra d’una forma unificada i a més a més permet llegir-ho com a RSS de manera que pots tenir diversos continguts de moltes fonts diferents en un sol punt.

En projectes lliures està molt estés (planet GNOME, planet Debian …) i guifi.net no podia ser menys :D

Ja fa un temps que a guifi.net hem decidit que ja n’hi ha prou de que la gent entri a la pàgina web del projecte i no entengui res, de manera que una de les primeres accions que almenys jo m’he proposat per solucionar aquest problema ha sigut mirar de treure els continguts que entren els col·laboradors i que es pengen a la portada per passar-los a un planet, el lloc natural d’expressió dels col·laboradors dels projectes.

Per aquest motiu he creat el planet i a més a més també hi he instal·lat un WordPress per tal que qui no disposi de bloc, i en vulgui un, pugui tenir-lo :)

Si us mireu el tema del planeta veureu que és una còpia del tema del planet GNOME, no és una casualitat, he agafat directament el seu tema i l’he modificat (mínimament). Si una cosa tinc clara que no sóc és dissenyador de manera que he tirat pel dret (ja els vaig demanar permís a la GUADEC) i he agafat un tema que està molt bé.

Com que guifi.net és molt divers, segur que algun o altre dissenyador ens sortirà i ens crearà un tema propi :)

Voluntaris?

  1. Encara està en fase beta ja que podeu veure que no se per quin motiu no ordena les entrades per data. []

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *