IMPORTANT: Nova llista (traduccions del GNOME)

softcatala[Missatge enviat a la llista de coordinació del GNOME, però que crec que val la pena penjar-lo aquí també]

Bones,

Com haureu vist en el fil anterior que comentàvem amb en Toni sobre una nova llista aquí us ve la confirmació oficial:

A partir de ja totes les notificacions que arribaven en aquesta llista de correu del damned-lies (fàcilment identificables perquè venien de l’adreça de correu gnomeweb@gnome.org) JA NO es reben més en aquesta llista.

SI VOLEU SEGUIR REBENT-LOS us heu d’apuntar a la llista gnome-dl:

http://llistes.softcatala.org/mailman/listinfo/gnome-dl

Tingueu en compte que tot i que ara mateix podeu enviar missatges en aquesta nova llista en principi està pensada perquè sigui DE NOMÉS LECTURA. Qualsevol discussió que es vulgui derivar a partir d’algun missatge rebut en aquella llista s’ha de redirigir cap AQUESTA llista.

Espero que el canvi sigui per a millor. Si trobeu algun inconvenient o creieu que es pot millorar el que s’acaba de descriure en les línies de sobre, ja ho sabeu, responeu a aquest correu :)

Salut!

A veure si amb aquest canvi torna a haver-hi activitat a la llista del GNOME que des de que es va començar a fer servir el damned-lies per a fer el seguiment de les traduccions que no hi ha hagut massa més que no siguessin notificacions :(

També podeu fer comentaris responent aquesta entrada del bloc si ho trobeu més còmode ;)