bateria! :)

Per fi torno a tenir portàtil!

Des de feia uns quants mesos que ja s’havia espatllat del tot i quan desconnectava el portàtil de la corrent s’apagava de seguida, ni un sol segon aguantava.

Fa una setmana [1] vaig demanar una bateria a battery.co.uk i avui ja l’he posat al portàtil :) A veure quan dura aquesta!

[1] A més paga l’empresa :)

3 pensaments quant a “bateria! :)”

  1. Ummm, no se si en feu ironia o ho dieu de debó… XD

    A mi amb un gentoo amb tot el que et recomanen per estalviar energia em dura mooolt més amb linux que amb windows i no pas de poc, ara que sense optimitzar (ho vaig fer només posar-li el linux) no ho sé.

    Per cert, jo també me n’he comprat dues de bateries de 9 cel·les, que la que em vas donar gil durava 3 minuts només (i que consti que m’ha anat de conya, sobretot quan vols canviar de lloc). Encara les he de recollir a correus i veure com van ^^u

Els comentaris estan tancats.