Host+L

logo del virtualboxSi premeu aquesta combinació de tecles quan estigueu en un Windows virtualitzat dins d’un VirtualBox (i amb les Guest Additions instal·lades)us desapareixerà[1] el Windows però en canvi les finestres que tingueu obertes estaran a l’escriptori.

Un captura val més que mil paraules :)

Captura del Virtualbox

La qual cosa va genial quan vols copiar dades d’una aplicació a l’altre :)[2]

[1] De fet també es queda la barra del Windows a sota (com es pot veure a la captura de pantalla

[2] Aquí diria que es errada del VirtualBox, ja que en principi si hi ha instal·lades les Guest Additions hauria de permetre compartir el porta-retalls (o sigui el que copies al Windows ho pots enganxar al Linux i al revés) però només em funciona en una sola direcció, de Linux a Windows.