carnet de donant nou

logo del banc de sangl’altre dia a l’arribar a casa vaig veure una carta del banc de sang, cosa que m’estranyava, doncs ja havia rebut els resultats de l’última donació, així que en obrir-lo ho vaig descobrir: un carnet de donant nou :)

no tinc fotos del carnet perquè no tinc càmera, però ara ja és com una targeta de compres normal, a més han tingut el detall de deixar a darrera un espai per poder anotar les dates d’extracció i així que un mateix ja pot saber quan hi pot tornar a anar :D

tot i així m’ha estranyat molt que me n’enviessin un de nou, ja que quan vaig començar a donar sang s’anava amb una espècie de targeta però de plàstic més tou (era flexible i sense banda magnètica) on t’anaven apuntant els resultats, després fa un temps a Girona em van dir que s’unificarien els carnets i me n’enviarien un de nou a casa, que era el que tenia fins avui, a l’estil com els carnets de vacunes, així a tres doblecs i de paper

espero que aquest ja sigui definitiu

el que encara no he preguntat mai és quin programari fan servir, ja que si bé a l’hospital Trueta sempre veig la típica pantalla de ms-dos, una vegada que vaig donar sang a la UdG em va semblar veure una interfície feta amb GTK+ (potser és només per a les unitats mòbils, o era una prova pilot, a saber)