he perdut l’estoig

logo de la UdGno tinc molt clar si algú me l’ha agafat o m’ha caigut per algun lloc i no l’he sabut trobar, demà que haig de tornar a la universitat ho demanaré a consergeria a veure què em diuen

però em fa més furtor de que algú me l’ha agafat que no de perdre’l perquè no m’ha semblat veure’l pel terra i segur que l’havia portat a classe perquè ve hi tenia el boli amb el que estava fent els apunts de robòtica

com que els dimarts faig dos hores seguides fem una pausa de 10 minuts entre classe i classe, així que com de costum ho he deixat tot allà (fins i tot la N800) i quan he tornat d’anar a prendre l’aire ja no hi era, la resta de coses si que hi eren totes, per això em fa dubtar de si algú m’ho ha agafat o realment m’ha caigut vés a saber a on …

i no es que hi tingués res de l’altre mon, ara que recordi un llapis de mines, un pot de mines, regle de 15 cm, un boli vermell i una goma, diria que res més (bé l’estoig en sí :)

si el veieu digueu-li que el trobo a faltar!