traducció de les release-notes

ahir al migdia ja vam acabar les notes de llançament (release-notes) amb la Sílvia, així que demà (ja!!) quan aneu a la pàgina del GNOME podreu veure que ha sortit el GNOME 2.18 i llegir les notes de llançament en català :D

gràcies a tot l’equip de Softcatalà que ens dediquem a traduir el GNOME sis mesos més[0] ja podem tornar a tenir un dels millors escriptoris lliures per a Linux totalment traduït al català :)
[0] el GNOME, a diferència del KDE per exemple, enlloc de sortir cada vegada que hi ha millores significatives en l’escriptori, te un calendari de llançaments de mig any, així les millores que s’han fet en cada component del GNOME durant 6 mesos es poden provar totes de cop en un nou llançament estable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *