20 anys!

Logotip del Club Gimnàstic VicNo, els meus 20 anys ja van passar fa temps, però ahir divendres em va fer moltíssima il·lusió poder anar a celebrar el 20è aniversari del Club Gimnàstic Vic!

Feia més de 13 anys que havia deixat d’anar a entrenar i amb els tombs que fa la vida i demés havia coincidit molt poc amb la gent que fins aquella època eren els companys de cada dia …. i quins i quants records!!

A tothom li costava reconèixem i fins i tot em van arribar a dir que feia cara d’informàtic (que només em faltaven les ulleres :D)

Van tenir la bona pensada de fer apuntar a tothom les seves dades (nom i cognoms, telèfons i correu electrònic) i esperem que quan ho recopilin i ho enviin a tothom poguem quedar amb la colla de gimnàstica abans del l’aniversari dels 25 anys!

Tot i que crec que el 99% dels lectors d’aquest bloc no sabien que havia fet gimnàstica de petit segurament tampoc devien saber el 99% del que érem allà que ara feia d’informàtica … de fet la majoria se’n va sorprendre i tot :D De petit era molt “belluguet” per dir-ho suaument :D