de l’Anoia al Bages per 5 comarques

logo guifiAquest cap de setmana no només s’ha interconnectat les diverses illes de guifi.net que hi havia a l’Anoia, sinó que ja que hi éren han fet l’enllaç cap a Corbera de Llobregat el qual els ha permés que una de les comarques que juntament amb Osona van començar el desplegament d’aquesta impresionant xarxa ciutadana estigui connectada, ara ja sí, a la resta de la gran xarxa.

Com diu el títol, per anar de l’Anoia al Bages ara mateix s’ha de passar pel Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Oriental, Osona, Berguedà i finalment el Berguedà.

Però no acaba aquí la xarxa ni molt menys: el Ripollés ja està connectat, la Garrotxa a punt de caure juntament amb l’Alt Empordà (gràcies a Mare de Déu del Mont),  Palamós i Platja d’Aro fa poc que han estrenat enllaç entre les poblacions i tenen moltes ganes de connectar-se amb la resta de la xarxa…

Ho deixo aquí perquè igualment no podria fer tot el llistat i si el fés ja quedaria desactualitzat de seguida :D que els 6.920 nodes que hi ha ara mateix funcionant en seran un bon grapat més durant el dia. Arribarem al 7.000 aquest mateix mes!

Un pensament quant a “de l’Anoia al Bages per 5 comarques”

  1. Eps, que el Penedès en pocs dies quedarà enllaçat amb l’Anoia, i per tant, amb la resta de guifi.net :-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *