Microsoft Catalunya vol que els catalans utilitzin Windows en català

Ho acabo de veure al 3/24 a l’espai de Canal parlament.

Sortia el responsable de Microsoft que els havia fet una xerrada a alguns parlamentaris sobre els productes de Microsoft[1] i que després en una mini entrevista deia que li agradaria que els catalans no només fessin servir el català a la tele, per xerrar i escriure, sinó també a l’ordinador.[2]

Resulta que els parlamentaris van de visites a empreses (patrocinat per alguna cambra de comerç) perquè els hi venguin la moto … I si escoltessin el poble enlloc dels empresaris? …

[1] Evidentment també es va parlar de pirateria com molt bé s’han encarregat de recordar.

[2] Des de Softcatalà li podríem agafar les paraules i podríem buscar el vídeo pel 3alacarta de TV3 i mirar de posar-nos en contacte amb aquest responsable de Microsoft a veure fins on arriben les seves paraules…

2 pensaments quant a “Microsoft Catalunya vol que els catalans utilitzin Windows en català”

  1. Jo entenc que els de Microsoft d’aqui ho volguin però la companyia com a tal, no hi ajuda massa.

    El sistema que fan servir es absolutament centralitzat per estats i per tant perjudica les llengues sense estat. Quan instalem un linux el sistema pregunta quina es la teva llengua, mentres que al instalar un windows no ho pregunta. La diferencia es enorme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *