3 de 4

logo de la UdGAvui per fi ja he sapigut la nota d’Arquitectures avançades de computadors i tot i que no sé la nota de l’examen a l’expedient diu que tinc un 7,5. Així que sigui quina sigui la nota de l’examen segur segur que estic aprovat :D

A més dilluns passat ja vaig saber la nota d’Estadística i he aprovat també amb un més que pelat 5!

Així que ja només em queda l’assalt final a Serveis públics de transmissió de dades el dijous que ve i podrem fer el ple al 4 :)

Confiant en que aprovi el dijous que ve l’examen, em quedarà per acabar la carrera: Física (de 1r), Teoria d’autòmats i llenguatges formals (de 3r), un parell d’optatives (també de 3r)[1] i, evidentment, el projecte de final de carrera.

Sembla mentida, fins fa ben bé uns mesos que ja pensava a deixar la carrera perquè hauria de tornar a fer física i ara veig que si l’any que ve em trec tot el que em falta, encara que torni a suspendre física la podria compensar i així engegar-la a pendre pel c**

[1]Estic pensant en Intel·ligència artificial i Ampliació de matemàtiques discretes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *