flashejar la n800

ja durant la GUADEC no se que em deuria passar que l’endemà de que me la regalessin la gent de Nokia ja no em funcionava, senzillament no acabava de carregar

així que vaig anar a l’habitació d’en Ryan Lortie perquè me la flashajés però no se què va passar que des de llavors no se m’actualitzava el gestor de paquets, fes el que fes no actualitzava :(

de manera que vaig decidir flashejar-la jo i després d’uns quants intents frustrats (em deixava el cable usb que es necessita o estava a Osona i llavors no em servia de massa fer-ho perquè tampoc podia comprovar si actualitzava, ja que sortiria per guifi.net i el gestor d’actualitzacions no deixa sortir per proxy) que fins avui no he pogut fer-ho

per sort és molt senzill i està tot molt ben explicat

ja he provat d’actualitzar i funciona :D

però com de costum alguna cosa ha fallat, i aquest cop és la bateria, que gairebé no en queda i per postres no ser on para el carregador de la n800

2 pensaments quant a “flashejar la n800”

 1. Si li vols instalar coses millor que amans i posis altres repositoris ja que amb els de nokia i els de maemo et quedes molt curt, aqui et deixo la meva:

  Tinc posats la majoria dels del wiki de maemo, si veus que un cop afegits no actualitza ves desactivant -los un a un a veure quin és el que falla.

  estan a http://maemo.org/community/wiki/applicationrepositories/

  Si tens problemes per instalar alguna cosa pots provar el mode pastilla vermella (si com a matrix)

  per entrat hi has d’obrir el gestor d’aplicacions, obrir el menu del gestor d’aplicacions, Herramientas, Catalogo de Aplicaciones ial camp on s’ha d’escriure la URL del repositori escrius “matrix” sense les comentes i despres prems cancela, et preguntara si vols la pastilla vermellla o la blava, la vermella és per entrar al mode avançat i la blava per a sortir-ne.

  Espero que est sigui util.

  PD: Em sebla que he vist un paquet per a instal·lar el batman (el protocol d’enrutament dels de freifunk).

 2. Hola,
  Tinc una N800 i he estat buscant la manera de fer el que diu el comentari anterior “matrix” i no hi ha manera.
  Gil, vaig prou peix amb l’N800 i m’agradaria que anares posant al blog coses que anares fent.
  Actualment l’he flashejada a la versió 2007SE_4.2007.38-2 i és un autèntic desastre. No hi ha manera d’instal·lar el «samba» ni el «python2.5» ni altres coses que a les versions anteriors funcionaven.
  Ara bé, inicia amb 45 segons.
  Salutacions cordials

Els comentaris estan tancats.