repositori de subversion

finalment i gràcies als consells que em van donar en l’anterior missatge (gràcies Enric i Marc!!) ara mateix ja tinc un dipòsit de Subversion funcionant al servidor de proves

he fet el svn import i he provat de fer svn checkout tan local com des del portàtil i gràcies a que ja fa un temps vaig crear-me una clau per obtenir accés al svn del GNOME no he tocat absolutament res i sense haver de posar cap contrasenya ja em funciona el svn+ssh :D

la raó principal perquè el vull és que estic fent algunes feines de programació allà on treballo i treballar a través d’Internet editant directament el codi al servidor remot és una merda, perquè per molt poc retard que hi hagi escriure i veure que al cap de mig segon o un quart de segon no ha sortit és desesperant (si tenim en compte que amb un segon pots escriure sense gaires problemes de l’ordre d’una desena o més caràcters …)

un altre motiu és que un com que tenim cable i prou (tenim el wi-fi desactivat) per connectar-nos a Internet, a vegades en anar de l’oficina al taller no em recordo de desar els canvis i tancar la sessió…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *