Script de migració de Subversion a git

Hi ha moltíssimes maneres de passar un repositori Subversion a git.

Ni molt menys és que sigui una tasca complexa, tot depèn de les bones pràctiques que s’hagin dut a terme en el Subversion.

A guifi.net hem decidit ((De fet jo ho vaig decidir i ningú s’hi ha oposat de moment)) canviar del monolític Subversion de lafarga.cat a git. De moment ho enviarem a gitorious.org ((En concret al projecte guifi de gitorious.org)), però això és el de menys. Al moment en que canvies a git, pots allotjar el codi allà on vulguis i canviar-ho els dies senars dels mesos parells si vols :)

Com que a lafarga.cat només teníem un sol repositori per el codi hi havia múltiples, fins a 15!, repositoris dins del mateix repositori i barrejats en diverses carpetes i demés.

Total, per sort l’historial en aquest cas no era crucial i amb un script que he creat ja s’està pujant el codi a gitorious.org :)

NOTA: encara no s’ha decidit una data oficial per abandonar lafarga.cat i abraçar de totes totes el git, serà aviat, esperem.

Els que tingueu ganes de jugar amb el git ((Les diapositives que vaig utilitzar l’últim cop que en vaig parlar)) ja no teniu excusa que no hi ha codi real.