Fira de la Candelera 2010

Aquest cap de setmana passat hi va haver la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Enguany es celebrava la 160a edició, poca broma!

El cas és que des de l’entitat local ((Tothom en pot fer una al seu poble, només ha d’anar a l’ajuntament, demanar quins són els formularis a emplenar i enviar-ho a la fundació de guifi.net perquè ho facin)) de guifi.net a Molins de Rei vam demanar un estand a la fira d’entitats i associacions.

El resultat: un èxit!

No només de persones que s’aturaven a preguntar, sinó de moltes persones que ja venien tenint una vaga idea de què era això de guifi.net, o ho havien sentit al debat de banda ampla del dijous passat.

Fins i tot vaig tenir l’oportunitat de parlar 2 minuts amb el president de la Generalitat!

Amb en Joan vam fer un tríptic (versió en PDF) i en vam imprimir 200 còpies, ens en van sobrar unes 30 o 40 però només en donàvem a qui realment mostrava un mínim interès.

A Molins de Rei ens espera molta feina ben aviat! Amb tota la difusió que hem fet, els dos concursos que hem guanyat ((Un de l’ajuntament i un altre de la CUP de Molins de Rei)) i totes les entitats que hi estan mostrant interès (encapçalades per la Mola i el Mulei), esperem tenir ben aviat els primers enllaços ja funcionant.