com dir que robaràs i a sobre encara presumir-ne

Ja no només perquè estic des del primer dia a guifi.net i per tant tot el que te a veure amb les xarxes de telecomunicacions, la neutralitat d’aquestes i la possibilitat d’accedir-hi m’interessen i em preocupen sinó es que qualsevol usuari de serveis d’Internet que passi per Telefònica ja pot estar més que preocupat veient aquestes declaracions del president de l’esmentada companyia:

Vídeo al Youtube1

  1. No l’incrusto al bloc ja que sempre trenca els dissenys i a més l’altre dia a la feina em van fer notar que els incrustats que et suggereix Youtube no passen els estàndards del W3 quan resulta que sí que hi ha maneres de fer-ho … []

Un pensament quant a “com dir que robaràs i a sobre encara presumir-ne”

  1. M’agradaria saber una mica més de guifi. Crec que puc tenir prou gent interesada. Pots escriure’m al meu mail, si us plau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *