màquina virtual per a desenvolupar guifi.net

Tenir un entorn per a desenvolupar qualsevol aplicació web es força engorrós. Has de configurar el servidor web, la base de dades, posar-hi dades de prova, crear usuaris, obrir ports, gestionar el codi a banda i una llarga llista de coses a fer i mantenir.

Per això durant els últims  caps de setmana de Desembre i principis de Gener vaig estar configurant una màquina virtual ((Una Debian pelada)) amb el fantàstic VirtualBox ((Cada vegada m’agrada més aquest programa)) on ja hi hagués tot el necessari pe a posar-se a programar guifi.net (Apache, Drupal, codi de guifi, base de dades anonimitzada …).

Després dels últims cerrells, empaquetar-la i pujar-la a un servidor ((De moment l’ADSL de casa no pot servir fitxers de 1,5 Gb :D)) la vaig fer pública.

Si en una cosa anem força curs de recursos a guifi és en la pàgina web, tot i que la pàgina funciona i es va millorant mica a mica sempre he tingut l’espina clavada de poder-hi ajudar per a així intentar millorar-la i optimitzar-la com més millor, ja que com més creix la xarxa més s’exprimeix la pàgina de guifi :)

Espero que amb aquesta petita contribució es faciliti que més i més ulls es puguin posar sobre el codi de guifi, almenys aquesta era la intenció :)

Una resposta a “màquina virtual per a desenvolupar guifi.net”

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Els comentaris estan tancats.