amb una vegada no n’hi ha prou

Ahir vaig tenir la sort de que hi havia un autobús del Banc de sang just davant de la parada de metro que faig servir per anar a la feina i així al migdia quan tornava cap a casa m’hi vaig poder parar deu minuts a fer la meva petita contribució :)

L’altre dia que van venir a Molins de Rei no hi érem. Lo bo del cas és que per primera vegada en tots els anys que fa que sóc donant de sang havia rebut una notificació per correu de que venien al teu poble ABANS que vinguessin. Quan les notificacions les rebia a Mont-rodon, SEMPRE arribaven com una o dues setmanes tard com a mínim … així de bé va correus … en fi!

Recordeu: amb una vegada no n’hi ha prou!

Bon any i bones festes !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *