ironies del canvi climàtic

Aquests dies s’ha celebrat a Barcelona una cimera de l’ONU sobre el canvi climàtic perquè els diferent països del món acostessin posicions de cara al suposat acord final que s’haurà de ratificar a Copenaghen.

I l’ironia? Resulta que aquest cap de setmana es farà un espectacle a l’estadi Lluís Companys on han hagut de fabricar 250 tones de neu artificial, muntar unes infraestructures gegantines i a saber quina despesa energètica que tindrà tot plegat.

Això sí eh, tots contra el canvi climàtic i a canviar les bombetes de casa, total perquè després vingui l’espectacle de torn innecessari i totalment superflu que ho gastarà tot i més (no fa pas gaires setmanes la xorrada aquella dels cotxes que tenen unes rodes gegants).

Algú s’ha parat mai a pensar en el significat del terme racionalitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *