consell: redireccions amb l’apache

Estic muntant un cgit al servidor i m’he estat com dos dies intentant que en entrar a git.badall.net1 s’executés el cgi que genera el cgit.

Al cap i a la fi era un alias no? Així que vaig anar a la documentació de l’Apache a buscar informació sobre el mod_alias sense cap solució que funcionés … llavors vaig pensar que seria una modificació de l’URL, així que cap a la documentació sobre el mod_rewrite. De nou sense cap resultat útil.

Finalment2 en uns fòrums he trobat la solució:

DirectoryIndex cgit.cgi

Només feia falta que en el directori del servidor virtual hi posés que l’índex del directori sigués l’script que s’havia d’executar!

  1. de moment demana usuari i contrasenya perquè hi estic fent proves :)  []
  2. a la tercerca sempre va a la vençuda no? []

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *