git.gnome.org

git-logoAquesta serà la nova direcció (a partir del 16  d’Abril) per obtenir el codi font dels programes que composen el GNOME.

A finals d’any es va fer una enquesta als desenvolupadors (o més concretament als que tenen accés al Subversion) sobre quin VCS preferien (hi havia una vintena de preguntes).

Els resultats van ser força favorables al Git, així que després de molta discussió no-productiva, uns quants es van posar el mono de treball i gràcies a això, a partir del 16 d’abril haurem de fer servir, sí o sí, el git per a fer commits al codi del GNOME.

Per sort són molt cracks i ja hi ha una pàgina que descriu tota la feina que s’ha de fer per utilitzar git amb el GNOME i s’estan preparant guies per als diferents rols d’usuaris (desenvolupadors, traductors, documentadors … )

Un pensament quant a “git.gnome.org”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *