caps de setmana

Aquests últims caps de setmana han estat una mica ocupats :)

Fa unes setmanes vam anar amb la Sílvia i un dels meus germans a la calçotada agroecològica alternativa de Valls. Hi havia un concurs de salsa per a calçots que eren una meravella (igual com la que ens vam menjar amb els calçots agroecològics).

Fa un parell de caps de setmana vaig anar a esquiar a Boí Taüll. Feia com 10 anys o així que no esquiava i amb els “snow blades” del meu germà vaig fer-me un fart de baixar vermelles i vermelles-molt-negres :) Per sorpresa meva no em vaig fer cap cop considerable, sembla que ja no sóc tant maldestre :) Tot i que és molt car (per un estudiant que treballa a mitja jornada almenys) la vertitat és que em va agradar molt!

Ja fa no se quantes setmanes va ser la fira de la Candelera a Molins de Rei. Passada per aigua i amb els germans de la Sílvia fent d’okupes :) Va estar molt bé tot i així, vam sortir força tot i el mal temps (per sort vivim al centre-centre del poble i pots fer escapades de 1 minut per anar a qualsevol lloc) i quan estàvem a casa sempre hi havia alguna cosa per distreure’s :)

I finalment aquesta setmana amb la Sílvia, el seu germà i la seva dona (que ja se van casar farà aviat un any ja) anem uns dies a Irlanda (s’accepten recomanacions sobre els must-see).

Entre mig (o sigui durant la setmana) he continuat treballant a Openbravo (ara a 30 hores la setmana), els exàmens de la universitat (ja en parlaré en una altre entrada si de cas) i anar pujant les traduccions del GNOME, que ja s’acosta el dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *