actualitzada la N800

Des de fa dies que l’he tornat a fer servir, més que res per fer-la servir com a PDA més que no pas per navegar per Internet, i ja que durant el cap de setmana vaig actualitzar-me a l’última versió d’Ubuntu, avui tocava actualitzar la N800 :)

Així que després de trobar un cable USB que anés bé i seguir les instruccions ja tinc la N800 a la versió 2008 :D

Per què els fabricants els agrada tocar el que no sona amb els cables USB? Tant marge tenen de beneficis que han d’inventar-se un connector diferent per a cada aparell i a sobre vendre’l apart?? Ahir vaig posar potes enlaire el pis de Molins i ni així vaig poder trobar un cable USB que em servís (i això que en vaig trobar fins a 3 o 4 de diferents de cables USB!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *