I el guanyador és …

Com heu pogut veure els que heu vistat el bloc el tema que m’he posat és l’Ahisma, tot i així en vaig trobar moltíssims i alguns dels millors que vaig veure:

I per a currats currats els següents:

També he aconseguit posar de nou el núvol de categories i he vist que hi ha una utilitat integrada amb el propi WordPress que ja et permet passar les categories a etiquetes, però ara no sé ben bé què utilitzar, al cap i a la fi el sistema és el mateix i si tinc el núvol de categories, per passar a que siguin un núvol d’etiquetes es quedar-me amb el mateix.

El que sí tinc pensat canviar és el tema, potser li canviaré algun coloret i sobretot (intentaré almenys) que compleixi els estàndards que ara mateix es passa per alt (html i css)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *