minitab lliure?

logo de la UdGper a l’assignatura d’estadística a la universitat hem de fer servir un programa d’estadística que es diu Minitab, que si aneu al seu web veureu que hi ha una versió de proves de 30 dies, però que al cap i a la fi és de pagament

algú en coneix alguna versió lliure per no haver de baixar-me la versió de prova i a més haver de tenir virtualitzar amb VMware un Windows?

2 pensaments quant a “minitab lliure?”

  1. Bones.
    A la FIB (UPC) també fem servir el Minitab a estadística. Sé que hi ha una versió per GNU/Linux, peró igualment de pagament. Diria que hi ha un paquest estadistic lliure anomenat “R”, peró mimagino que les practiques i companyia us les faran sobre Minitab.

  2. Hola: a l’UOC al fer la matrícula ja t’envien (i et cobren) el programa i el nombre de llicència, jo, ja fa un parell d’anys que ho vaig fer, però si coneixes algú que ho cursi et podria dir el nombre de llicència; suposo que almenys té una durada de 5 mesos.

    Sort.

Els comentaris estan tancats.