acabada la primera volta

logo de la UdGper fi!!

avui ja he fet els dos últims exàmens (bé de 3, però els dos últims :), robòtica i mates i tot i que òbviament no en ser pas encara les notes almenys n’he sortit molt content

ja que sortir d’un examen al cap de mitja hora (com a física la setmana passada) o estar-se tota l’estona disponible (el cas de robòtica) i contestar-ho pràcticament tot (el cas de mates) hi ha una bona diferència!

no se pas si els hauré aprovat, perquè a robòtica com a molt podria tenir un 4,5 o a molt estirar un 5,5 (contant els punts dels exercicis que he fet i que per fer mitja haig de tenir un 4 com a mínim) i a mates un 8,75 (sobre 6,5 això sí) si ho contestés tot bé (cosa que per mates dubto molt)

tot i així n’he sortit molt content, a veure quan surten les notes!!

ara només faltarà anar a la segona convocatòria de física a veure si podem rascar alguna cosa i anant a plorar al professor m’aprova (si algú coneix algun altre mètode que el comparteixi ;) que m’està amargant l’existència aquesta assignatura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *