GNOME 2.20

després d’estar unes quantes setmanes estant tot el dia fent traduccions, per fi ha sortit el GNOME 2.20!

pels que espereu captures de pantalla em sap greu :( mireu les notes de llançament (l’enllaç d’aquí a sobre)

a més a més si mireu les estadístiques de traducció veureu que com cada llançament l’equip de SoftCatalà ha tornat a treballar (i molt) per poder tenir-lo pràcticament al 100% gràcies i felicitats a tots els que ho heu fet possible!!

com a nota personal, aquest ha sigut el primer llançament al qual he pogut pujar traduccions directament al SVN del GNOME, motiu pel qual la relació amb les traduccions és molt diferent, ja que si abans només havia de traduir i corregir, ara no només significa que haig de fer svn commit a sac, sinó que a mi (i tothom que puja traduccions) els recau la responsabilitat d’assegurar que la traducció que es puja realment està en l’estat de poder-se pujar

fins i tot per les estadístiques sembla que hagi fet alguna cosa i tot :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *