Telefònica parla en català i tot

no hi acostumo a trucar mai, però avui que ho havia de fer ha resultat agradable i tot :D

m’ha atès un noi que parlava en català (fins i tot quan s’ha descuidat de posar la musiqueta i parlava amb els seus companys, entre tots ells parlaven en català!!) i no només m’ha atès gairebé a la perfecció, sinó que a més a més era amable i amistós

m’ha fet una broma i tot quan li he dit que apuntava les dades a la Nokia 800 :D

la veritat és que m’ha sorprès força, perquè recordo que totes les vegades que hi havia trucat (tampoc moltes però sí algunes 4 o 5 vegades potser que recordi) quan triava l’opció de que m’atenguessin en català sempre em sortia algú amb castellà amb l’excusa de que els que sabien català estaven ocupats …)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *