intervencions ràpides

no sóc metge no, bé d’ordinadors segurament que diria algú …

el cas es que avui m’he tornat a trobar un segon cas d’intervenció ultra-ràpida

1r cas

aquest era per la feina, un noi ja feia temps que trucava que no li anava la connexió de guifi, a més el noi tenia força coneixements ja que s’ho havia fet tot ell mateix i li anava perfectament, però des de feia un temps que no li anava, ja s’havia mirat la configuració del proxy, el cable de xarxa (sabia arribar al router i comprovar que l’enllaç anés, etc etc)

així que arribo allà pensant a veure què coi podria ser, obro el navegador i efectivament, es podia entrar al router, però si posaves una adreça d’Internet no funcionava, així que vaig posar una altra adreça i ja vaig descobrir què passava :)

tenia els DNS estàtics i d’Internet no de guifi, l’adreça que vaig posar era la ip del meu router, de manera que si podia accedir al meu router a cap lloc que hi accedís per nom, era la resolució el que fallava

2n cas

aquest ja és més trist … un home em truca que no li va el guifi des de fa una bona colla de dies, em té més de 20 minuts al telèfon anar provant coses, el seu portàtil tenia desactivat el wi-fi i jo des del telèfon no sabia quina tecla se li havia de prémer

arribo avui i per sorpresa meva el portàtil era igual que el de la Sílvia, així que amb un sol dit he acabat la feina :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *