actualitzar els language-packs a Ubuntu

avui en David Planella (tens bloc?) deia a la llista de traducció del GNOME que es poden tenir actualitzacions de Rosetta directament, gràcies a que un desenvolupador d’Ubuntu

tot i així l’enllaç al dipòsit al que ens remetia en David es veu que ha canviat, o sigui que ara heu d’afegir aquesta línia en el vostre /etc/apt/sources.list:

 deb http://ppa.dogfood.launchpad.net/ubuntu-langpack/ubuntu gutsy main

nota: en actualitzar la llista de paquets ja em surt que puc actualitzar els paquets de les traduccions, després li dic que els actualitzi però tot i que fa tot el procés sembla que realment no ho faci, perquè continuen estant marcats per actualitzar, alguna idea? dubto que sigui perquè els estic fent servir ara mateix perquè tinc la interfície en català, perquè tampoc se m’instal·len les versions en castellà …


	

Un pensament quant a “actualitzar els language-packs a Ubuntu”

 1. Hola Gil,

  no, no tinc bloc, atès que ara per ara no tinc gaire temps ni gaire per explicar…

  No me n’havia adonat que el dipòsit havia canviat fins que ho vas comentar a la llista. El que havia notat era que el temps entre actualitzacions es feia més llarg (però això ja havia passat altres vegades, els «daily langpacks» no sempre eren «daily»). Tot i això, encara havia anat funcionant fins fa uns dies.

  En passar a utilitzar el nou dipòsit em passa el mateix que a tu. Sembla que els paquets s’instal·len, però un cop finalitzada la instal·lació, el gestor d’actualitzacions em torna a dir que hi ha paquets nous – justament els que he acabat d’instal·lar.

  Seguiré investigant…

  Salut,
  David.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *