a guifi volem fundació

ja fa temps que a guifi volem muntar alguna entitat jurídica de tal manera que ens serveixi per poder interactuar amb més facilitat amb empreses, administracions, etc etc

només per recordar-ho, però NO ens és necessària, en el sentit que fins ara hem pogut fer tot el que hem fet sense tenir un N.I.F ni res per l’estil, però com que les administracions són uns plastes, les empreses tres quarts del mateix, etc etc

però tot i així facilita força les coses: per exemple si una empresa vol fer un donatiu per a contribuir a la xarxa serà molt més fàcilment ara; per a gestionar els apadrinaments, possiblement per a fer compres conjuntes …

total, que ara mateix tenim un esquelet d’estatus per acabar de redactar, discutir, decidir, etc etc

o sigui que després ningú es queixi si diu que no li agraden els estatuts (que tot i així sempre es poden canviar), ara és el moment, aneu a les llistes de guifi, comenteu cada entrada dels estatuts o feu una entrada al fòrum, el que vosaltres preferiu, però no us quedeu callats!

una de les gràcies de la fundació serà que aquesta no tingui cap control sobre la xarxa, “senzillament” sigui un instrument per ampliar-la, potenciar-la, fomentar-la, fer pressió a les administracions perquè no facin falsos concursos públics, etc etc

com veieu hi ha molts «etc etc» cosa que vol dir que hi ha moltes coses a tractar, així que si us interessa, ajudeu-hi que entre tots ho podrem portar a bon port!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *