28

no he fet anys no!

aquest es el nombre de correus que tinc a la carpeta Inbox/guifi.net/SAX , què vol dir això? doncs que amb les reunions que hem anat fent aquests dies han anat sortint molts temes que s’han de resoldre abans de començar el SAX2007 (d’aquí 14 dies ja!)

són coses tan distants com fer arribar guifi.net al càmping d’Olost, fer mixs de llistes de correus per fer les bustiades, fer traduccions de les pàgines del SAX2007, perseguir la gent de la CMT per a veure si al final acaba venint algú, anar a les oficines de promoció turística a buscar fulletons ….

si voleu ajudar no ho dubteu, d’entre els 28 (i els que ens devem haver passat per alt, o els diferents passos per aconseguir un objectiu) segur que algun o altre podeu fer o ajudar a realitzar !

precisament per aquest motiu s’ha obert la llista del SAX perquè no requereixi que la gent hagi d’estar subscrita per poder enviar-hi correus, segur que es cola una mica d’SPAM, però millor això que no pas posar impediments a que la gent que ve (molts de fora) tingui un canal de comunicació més ràpid i directe amb els organitzadors

14 dies d’infart ens esperen!!