la torre AGBAR i l’AutoCAD

i després diuen que l’SPAM no serveix per res!

avui, amb un dels típics correus d’SPAM[1] perquè compri programes hi havia l’AutoCAD hi en fixar-m’hi a la portada de la caixa hi havia la torre AGBAR, així que ho he anat a mirar a la pàgina web de Autodesk i sembla que és veritat

[1] el que no entenc és perquè l’spamassassin no funciona amb l’evolution (diria que des que vaig actualitzar a Feisty que la cosa no rutlla) alguna idea?

Un pensament quant a “la torre AGBAR i l’AutoCAD”

  1. Evolution i Spamassassin… no sé què carai passa amb l’Evolution. Treballo amb Debian i, des que vaig actualitzar a etch, que he tingut infinitat de problemes amb l’Evolution. L’spamassassin ja no em funciona, ni tampoc ho fan els filtres. Ho he arribat a reconfigurar tot de zero, però… res!

    Pensava que era cosa de la meva actualització, però em sembla que no sóc l’únic i no és un problema aïllat.

    Espero que l’Evolution no ens falli!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *