s’acosta la GUADEC

ja que:

  • ja tenim bitllet d’avió (ryanair fins a Stansted)
  • allotjament durant els dies (hotel Etap, a ~15 minuts del conservatori)
  • concretat que com a mínim em pagaran l’allotjament (faré de voluntari i a més m’han encolomat feina de l’equip de wi-fi)
  • ja estic registrat com a assistent en la modalitat de hobbyist – foundation member

ara només falta mirar a veure com es munta tot el tingladu del wi-fi i a veure si també em poden pagar el bitllet d’avió, que entre pitus i flautes la cosa és força cara per un estudiant com jo

a veure si l’any que ve es fa a Istanbul com han presentat la gent de Turquia :) que l’ambient de la ciutat segur que serà MOLT diferent del que han sigut fins ara les GUADECs (Catalunya, Alemanya, Noruega, Irlanda, Espanya, Dinamarca i França)