trasllat finalitzat

doncs ja està: ja tinc el bloc mogut al servidor nou (més d’això en un altre moment)

el canvi, com sempre no ha sigut fàcil, apart de que ara funcionarà amb virtualhosts, els servidors són diferents, l’URL també, etc etc resulta que el [inseriu els renecs preferits] del WordPress deixa els camins complets a les imatges!

o sigui que si un dia teniu el bloc a /var/www/bloc i després el poseu a qualsevol altre lloc, per exemple /home/gil/bloc ja l’heu cagat, el wordpress ho continuarà buscant a /var/www/bloc, suposava que un sistema de bloc tan utilitzat utilitzaria una variable d’entorn a l’estil $base_path on tenir-hi el camí base al bloc, i a partir d’aquí reconstruir tots els fitxers

a per cert, l’URL del bloc a partir d’ara serà http://gil.badall.net [1]

[1] el nom del domini es va escollir tot anant cap a la trobada de Softcatalà a les terres de l’Ebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *