adreces d’interès intel·ligents a l’Epiphany

logo de l’epiphanyels que esteu acostumats als motors de cerca del Firefox, i com jo, l’utilitzeu de manera intensiva i durant tot el dia, obrir per un moment l’Epiphany i veure que no podeu fer consultes directament al Google, o a la [W,V]ikipedia, o qualsevol altre de la llarga llista de motors de cerca sobresalta una mica i deixa la sensació com si l’Epiphany fos encara un navegador una mica de segona categoria

doncs bé, res més lluny de la realitat!

resulta que l’Epiphany gestiona les adreces d’interès com a base de dades, no com a jerarquia de carpetes, de manera que una altra de les coses que observàveu quan s’importaven les adreces d’interès era el desordre i caos que semblava que hi regnava a l’element del menú _Adreces d’interès

la ventatja de treballar amb base de dades és que pots donar a cada adreça d’interès una colla d’etiquetes (per dir-ho més a lo 2.0) i a partir de les etiquetes [1] es construeix el menú d’adreces d’interès

llavors ja només falta que quan entris una adreça d’interès, enlloc d’entrar-hi:
http://www.google.es/search?hl=ca&q=softcatal%C3%A0 per cercar «Softcatalà» al Google hi posis:
http://www.google.es/search?hl=ca&q=%s

d’aquesta manera quan vagis a l’adreça d’interès i escriguis Softcatalà et sortiran totes les adreces d’interès intel·ligents que tinguis configurades, amb lo qual només et faltarà fer clic sobre l’adreça d’interès intel·ligent que vulguis que l’Epiphany ja reconstruirà l’URL tot solet :)

les adreces que he posat en aquest missatge les he anat a cercar gràcies a les adreces d’interès intel·ligents i (suposo que és l’opinió més parcial que es pot donar ara mateix) ha sigut un moment, una de les gràcies que hi trobo a aquest sistema és que no has d’anar a cap altre element de la interfície gràfica i que només has de posar el nom que vols que ja et surt el menú desplegable tot solet i després fas el clic a l’adreça que vulguis

un petit problema és si en tens moltes, que al no haver-hi la icona, i diria que no li pots posar AFAIK, tardes unes dècimes més que no pas amb els motors de cerca del Firefox

 

[1] en realitat són «temes» que s’han de crear, el qual emprenya una mica si estàs entrant una bona colla d’adreces d’interès, siguin intel·ligents o no ho siguin, sembla que ja estava informat al Bugzilla del GNOME, concretament el bug 340860

6 pensaments quant a “adreces d’interès intel·ligents a l’Epiphany”

 1. Doncs per a mi, l’Epiphany + el Desktop-applet son perfectes. A la barra d’escriptori pots associar una lletra amb l’adreça intel·ligent.
  Per exemple, tinc associada la lletra D per a l’adreça http://packages.debian.org/%s de manera que estant a l’escriptori premo ALT+F3 per a simplement escriure “D brasero” i ja m’obri l’epiphany, busca a l’adreça, i em trau els resultats.
  En tema cerques aquestes aplicacions són molt potents, però de tota manera no em faces massa cas pq jo ja fa molt de temps que no uso el firefox, imagine que ja deu haver avançat molt en aquest aspecte :)

 2. ostres, al igual me’l vaig carregar sense voler, rebo molt spam i amb el mode d’edició massiva vaig una mica a raig fet, perdó!

  el pots tornar a posar?

 3. només havia d’entrar a la base de dades i desmarcar el missatge perquè no el marqués com a SPAM :)

  no hi ha interfície web per fer-ho, així que vaig tirar del phpmyadmin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *