3 anys de guifi.net

aquest divendres vam celebrar els 3 anys de guifi.net, com ja havia comentat, ens vam trobar tots els inscrits a l’hotel Seva per fer una mica de sopar i trobar-nos una mica per comentar la jugada :D

algunes fotos de la trobada: 1, 2, 3, 4, 5, 6

per desgràcia l’emi, en pere petit, l’albir i en fermí no van poder venir, cada un amb motius prou justificats :( però els altres ens ho vam passar d’allò més bé! fins i tot va venir en dídac a fer el cafè al final

fins i tot em va caure una oferta de feina i tot!

perquè quedi per la posteritat, érem (persones cara a cara)

miquel martos – carles bruguera
eloi alsina – quim toneu
valeri vàzquez – xevi torres
sílvia miranda – lluís dalmau
gil forcada – roger baig
ramon roca – mmauri
jordi soler – pare mmauri
ramon amblas – xavier jové

m’he trobat gent que s’impressiona quan els parlo de tot el que hem fet, i quan ho comento amb perspectiva, no pots estar-te de fer un somriure còmplice de que sí, efectivament em fet MOLT, però es que veient els que érem, els que no van poder venir i els que han ajudat al llarg de tot aquest camí fa pensar que el que estem fent ara no serà RES comparat amb el que anirem fent d’aquí en endavant

P.D. no recordo si en lluís dalmau o en ramon roca van pronosticar els 2500 nodes operatius abans de final d’any, no se perquè no m’estranyaria gens, si ara creixem a més de 100 nodes el mes i ja en som 1700 ens en falten 800, o sigui que menys de 8 mesos, el càlcul és just, falten 8 mesos si ja no contem el març, però segur que els passem de llarg, amb tots els desplegaments que s’estan produint, i les ampliacions perquè algunes zones estan morint d’èxit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *