hola softcatalà!

en jordi mas m’ha comentat a veure si volia que se’m llistés el bloc en el planeta softcatalà i no m’hi he pogut negar :)

així que ja que s’hi han colat algunes entrades prèvies, abans d’aquesta presentació més formal

doncs res, la majoria del planeta ja em deveu conèixer i sinó una petita introducció:

em dic gil forcada codinachs, osonenc de soca arrel, estic estudiant ETIS a la UdG, farà aviat 3 anys vam començar una cosa que se’n diu guifi.net i des de no fa pas gaire menys (diria, tinc molt mala memòria per les dates) que estic ajudant a la traducció del GNOME al català

a més, i gràcies al bloc d’en chema (el noi de la pasta de la GUADEC 2006) m’he adonat que es pot veure què han dit de tu la gent que vas posar com a contacte per saber si estaves prou qualificat per membre de la fundació GNOME, i tot mirant què havia fet ell i el que havia fet jo, em fa vergonya i tot que m’hagin acceptat, però ho van fer, així que ara no se’n desdiguin :)

Un pensament quant a “hola softcatalà!”

  1. Hola Gil, ya he fichado tu blog, no te da verguenza no pasarte por la GUADEMY, teniendo a tu disposición alojamiento gratuito y posibilidades de tomarte una mariscada.

    Un abrazo,

    Chema

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *