casualitats de la vida

demà començaré les pràctiques a l’aula d’informàtica de ESA on fem servir els programes (propietaris i per a windows) Matlab i Simulink i mirant els canals on estic subscrit del Liferea veig que a gnomefiles hi ha un programa anomenat scilab el qual diu que és:

Scilab is a numerical computation system similiar to Matlab or Simulink.

o sigui: Un sistema de computació numèrica semblant al Matlab o Simulink

encara no l’he provat, ni tan sols he mirat les captures de pantalla (pas previ i OBLIGATORI :) abans de pensar en instal·lar un programa) però sempre fa gràcia veure que un programa que mai et diria res, resulta que en el moment concret et fa venir un somriure de complicitat a la cara :D

una de les (moltes) virtuts del programari lliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *