el “about me”

suposo que tot bloc ha de tenir quatre ratlles de qui hi ha darrere aquest munt de lletres sense sentit oi? doncs les meves…

hola! mercès per llegir el bloc, realment hi has trobat alguna cosa interessant?

sóc un noi osonenc, concretament de Mont-rodon :D

actualment “estudio” la carrera d’ETIS a la UdG

i des de la vessant social …

  • sóc donant de sang, un acte que no costa ni mitja hora, que te recompensa immediata (t’atipen) i una molt més important a llarg termini (salvar la vida d’algú)
  • vaig començar juntament amb altres dues persones fantàstiques (en Ramon Roca i en Marc Serra) guifi.net una plataforma per a la creació de xarxes sense fils, lliure, oberta, ciutadana i sense límits!
  • col·laboro amb softcatalà en la localització del GNOME (tot i que últimament m’han enredat per ajudar a traduir la documentació d’usuari de l’OO.o)
  • amb un company de guifi.net faig instal·lacions els camps de setmana de gent que no li dóna la gana pujar a la teulada, tot i que a vegades també sembla que siguem assistència tècnica les 24h (m’han trucat a les hores més inusuals i amb exigències de tot tipus!)
  • col·laboro en un fansub d’anime en català

apart de tot això, que sembla que sigui poc (que trist que sóc) però ocupa molt temps, pràcticament el 100% del meu temps, però sempre se n’ha de reservar una mica si tens xicota no? :)

més sobre mi quan m’inspiri :P