la calma abans de la tempesta

Aquesta és la sensació que tinc avui :)

Des de que vam venir a viure aquí a Berlín que la paraula ha sigut relaunch ((Relaunch significa canviar completament alguna cosa, tornar a presentar un producte, una pàgina web, un projecte …)).

A la feina ((der Freitag un diari setmanal alemany)) em van contractar per ajudar a finalitzar un procés de canvi complet de la pàgina web que s’arrossegava des de feia més de dos anys i que ja hauria de fer un bon temps que hauria d’estar presentada en públic.

Resumint, el famós relaunch serà aquest cap de setmana, així que us podeu imaginar l’excitació, els nervis, els dubtes, el neguit que corre per l’oficina, serà un llaaaaaarg cap de setmana, això segur!

Esperem que la tempesta amaini sense gaires desperfectes el dilluns al matí :)

P.D. tinc 40 mil coses que voldria escriure al bloc, però entre pitus i flautes mai hi ha temps (i en part les classes d’alemany en són en gran part culpables, per sort s’acaben demà!)

4 pensaments quant a “la calma abans de la tempesta”

  1. Hola Gil! Més tranquil? Veure la web caiguda el dilluns em va fer pensar que no ho devies estar passant precissament bé. Espere que ja estiga tot sota control!

  2. Bones Jordi, sí la veritat és que no va anar tot fi no, però ara per sort la cosa ja rutlla més i suposadament no ha de fallar :)

  3. Pere, no podrem venir, aquell mateix dia, i no precisament per ser Sant Joan, fem una petita festa a casa.

    Ja anirem mirant què feu, algun dia o altre ja ens passarem pel Kasal.

    Salut!

Els comentaris estan tancats.