Canvis

And the Oscar Gil goes to…

La porta de Brandemburg, una icona de Berlín
Berlín!!

Fa cosa d’un mes i mig vaig veure una oferta de feina a les llistes de desenvolupament de Plone ((Un CMS estil Drupal però escrit en Python i que corre sobre el Zope)) i a partir d’aquí ja és història :)

Després de parlar-ne molt amb la Sílvia, amb vol a Berlín inclòs per fer una entrevista en persona, vam decidir que era una bona oportunitat (si m’hi volien clar).

Berlín és una ciutat que sempre m’ha agradat, ja hi he estat tres o quatre vegades, hi coneixem gent, etc etc. A més, per la Sílvia podrà ser una molt bona oportunitat per aprendre un nou idioma. També hi tenim amics i evidentment i com a fet primordial, la feina, no només em sembla bona, sinó també una oportunitat per millorar els meus coneixements de Plone/Zope/Python i tot el que hi corre entre mig.

Començo el dia 7 de novembre, d’aquí quatre dies comptats!!!, així que si heu de passar per Berlín d’aquí unes setmanes, mesos o anys, recordeu que hi haurà una parella, més, de catalans vivint-hi que us poden acollir, fer-vos de guia o portar-vos a prendre alguna cosa tot parlant de la vida i del que sigui :D

guifi

Menció especial es mereix el projecte guifi.net i la meva relació amb ell. Des de que vam iniciar el projecte ja farà uns quants anys, encara no he tingut mai connexió de guifi a casa: només començar el projecte vaig anar a viure a Girona per estudiar a la universitat, quan la xarxa s’estava acostant a Girona, i després de fer-hi alguna xerrada per la universitat i parlar-ne amb diverses persones i col·lectius, vam venir a viure a Molins de Rei amb la Sílvia. De nou, aquests dies que estem començant a posar antenes per Molins, agafem i marxem a l’altra punta d’Europa :)

Per altra banda, potser vol dir que d’aquí un temps la xarxa ja ha crescut tant que arriba a Berlín… Qui sap! Però sembla que no ens hi podrem estar molt de temps tampoc per Berlín!

3 pensaments quant a “Canvis”

  1. Ondia Gil

    deu n’hi do dels canvis, que et vagi molt bé per allà dalt. A veure quan hi podem fer pings :)

    salut!

  2. Molta sort Gil, viure fora sempre és una molt bona experiència.

    Porta abric, que fa més fred que a Osona :)

    Jordi,

Els comentaris estan tancats.