Nova versió de la màquina virtual de guifi.net

Acabo de penjar al servidor de la web de la Fundació de guifi.net la nova versió de la màquina virtual de guifi.net.

Tal com s’explica a la pàgina de guifi.net sobre la màquina virtual és una màquina on hi ha instal·lat un Drupal amb el codi dels mòduls de guifi.net (actualitzat a ahir a la tarda) i una versió anonimitzada de la base de dades de guifi.net (de fa unes setmanes).

I per què serveix? Doncs molt senzill, perquè qualsevol que vulgui aportar millores tant al codi o tema de guifi.net tingui un entorn funcional que amb molt pocs minuts ja estigui funcionant.

D’aquesta manera es facilita que més persones puguin donar una ullada al codi dels mòduls de guifi.net i per tant hi pugui haver més routers que es puguin configurar, noves visualitzacions de les dades, un tema més refinat…

Així de cara al SAX 2011 que es farà d’aquí 3 setmanes tothom podrà tenir una versió recent i amb més dades. Ja no hi ha excusa per no millorar la pàgina de guifi!

3 pensaments quant a “Nova versió de la màquina virtual de guifi.net”

 1. Hola Gil,

  m’he baixat la màquina virtual i he vist que té una còpia de la base de dades, pero que li manquen molts mòduls que requereix i que manca passar el script update.php.
  He tractat de passar el script aquest d’update.php i malhauradament ha donat moltissims errors mysql i la instalació ha quedat corrompuda… saps si n’hi ha alguna copia que funcioni bé?
  Salut!

 2. Alejandro, et serà molt més útil si ho preguntes a les llistes que no pas comentar-m’ho al bloc ;)

  Jo vaig fer el que vaig poder, com que es una màquina virtual en pots instal·lar tantes com vulguis i anar fent proves per veure com soluciones els errors que et vagi donant :)

  Un dels problemes del Drupal de guifi és que com que no està tot gestionat per un sistema de control de versions no hi ha manera de saber què hi ha exactament instal·lat o configurat.

  Per altra banda, tingues en compte que la base de dades està anonimitzada, de manera que li falten moltes dades i segur que ha de fallar segons què hi vulguis fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *