somiem i guifi

Òmnium Cultural ja ha publicat el vídeo de l’espot publicitari que s’emet per Internet i per la televisió convencional:

http://www.youtube.com/watch?v=j3o4ckCrEnA

La nota personal del vídeo és que en el moment que estaven gravant-lo jo i un altre membre de guifi.net estàvem just darrere del decorat negre que es veu a l’espot parlant de com donar cobertura a la manifestació.

Ja ho veureu anunciat si es que hi arribem a temps, però alguns de guifi.net estem treballant per donar cobertura a l’esdeveniment de manera que tothom que vagi amb un dispositiu per connectar-se a xarxes wi-fi pugui connectar-se per enviar missatges al twitter/identi.ca, a Facebook, pujar fotos, enviar vídeos, etc etc

Esperem que poguem fer-ho, la coordinació s’està portant a terme des de la llista d’usuaris de guifi.net i com tot en guifi és obert a la participació de tothom!

Ens veiem a la manifestació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *