Xerrades de guifi

Sembla que com les cuques, ara que ha arribat la primavera l’activitat (relacionada amb guifi) augmenta :)

  • La setmana passada ea va fer la primera reunió de la comunitat guifi.net del Baix Llobregat i rodalies amb una assistència notable i amb voluntat de repetir-la cada primer dimarts de mes. Veient l’èxit que va tenir la primera trobada (unes 20+ persones) segur que les següents encara seran molt millors!
  • Avui a les 8 del vespre faré una petita xerrada sobre guifi.net a Molins de Rei.
  • El dissabte de la setmana que ve es farà una reunió a Girona de la comunitat guifi.net de les comarques gironines i com que haig d’anar a Girona m’hi passaré (de fet l’excusa per muntar-la va ser aquesta :)

Així que qui vulgui estar en contacte amb membres de guifi.net i saber de què va això de les antenes, la creació de xarxes lliures, obertes i neutrals ja no té excusa ;)

Una resposta a “Xerrades de guifi”

Els comentaris estan tancats.